Tenniselleboog

Herstel Snel en goed en voorkom herhaling van je tenniselleboog  bij Fysio Boerkamp

Ik voel mijn elleboog de hele dag

Bij veel dagelijkse handelingen heb je last van je elleboog, dat begint ’s morgens al bij het opstaan, bij het wegklappen van de dekens bijvoorbeeld. Je wilt hier vanaf en wel zo snel mogelijk.

Een tennisarm is lastig

Je elleboog is best wel sterk, maar wordt  ook zwaar belast in het dagelijkse leven. Dat kan wel eens een keer te veel worden voor de elleboog. En als die elleboog dan eenmaal overbelast is, is hij ineens een stuk zwakker en merk je pas hoeveel je hem gebruikt. Eenvoudige dagelijkse dingen als een hand schudden, een deur openen en  koffie inschenken gaan ineens ook niet meer vanzelf.

Als je tenniselleboog niet met een week vanzelf over is en pijnstillers ook niet goed helpen is het verstandig contact met ons op te nemen.

Een behandeling en begeleiding op maat

Bij Fysio Boerkamp luisteren we heel goed naar onze patiënten. We willen om te beginnen een goed beeld krijgen van je ellboogklachten op dit moment en hoe je ellboogklachten ontstonden. Naast lichamelijk onderzoek kijken we goed naar je dagelijkse werkzaamheden, hobby’ s en sporten en de invloed daarvan op je ellboogklachten. We behandelen je tennisarm en stellen een zorgvuldig oefen- en trainingsprogramma voor je elleboog op. Beschermende hulpmiddelen zoals een speciale tenniselleboogbandage,  trainingshulpmiddelen voor thuis  en E-learning zijn onderdelen van ons programma Snel Herstel bij een tenniselleboog.

Wacht niet te lang, maar kom langs

Als je te lang met je tennisarm door blijft lopen, wordt het er vaak niet beter op. Het is verstandig snel te weten wat je wel en niet moet doen met je elleboog.

We helpen je graag hierbij.

Bel ons of vul het contactformulier in, dan helpen we je graag.