Knieklachten

Herstel Snel en goed en voorkom herhaling van je knieklachten bij Fysio Boerkamp

Bij knieschijf en kniepeesklachten voel je je knie de hele dag

Bij veel dagelijkse handelingen heb je dan last van je knie, dat begint ’s morgens al bij het opstaan uit bed. Je wil hier vanaf en wel zo snel mogelijk.

Kniepijn is erg lastig

Je knie is best wel sterk, maar wordt  ook zwaar belast in het dagelijkse leven, dat kan wel eens te veel worden voor een knie. Hoe groot die krachten op de knie zijn kun je goed zien op de afbeelding hieronder.

 

En als die knie dan eenmaal overbelast is, is hij flink verzwakt en merk je pas hoeveel je hem gebruikt. Eenvoudige dagelijkse dingen als opstaan uit een stoel, opstaan uit bed, traplopen, springen gaan ineens ook niet meer vanzelf.

Als je knieklachten niet met een week vanzelf over zijn en pijnstillers ook niet goed helpen is het verstandig contact met ons op te nemen.

Een behandeling en begeleiding op maat

Bij Fysio Boerkamp luisteren we heel goed naar onze patiënten. We willen om te beginnen een goed beeld krijgen van je knieklacht op dit moment en hoe je knieklachten ontstonden. Naast lichamelijk onderzoek kijken we goed naar je dagelijkse werkzaamheden, hobby’ s en sporten en de invloed daarvan op je knie. We behandelen je knie en stellen een zorgvuldig oefen- en trainingsprogramma voor je knie op. Beschermende- en trainingshulpmiddelen voor thuis  en E-learning zijn onderdelen van ons programma Snel Herstel bij knieklachten. Soms is kort even een kniebrace of kniebandage nodig, die wordt door ons beschikbaar gesteld.

Wacht niet te lang, maar kom langs

Als je te lang met je knieklachten door blijft lopen, wordt het er vaak niet beter op. Het is verstandig snel te weten wat je wel en niet moet doen met je knie.

We helpen je graag hierbij.

Bel ons of vul het contactformulier in, dan helpen we je graag.

Is er iets niet duidelijk?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!