Rugklachten

Herstel Snel en goed en voorkom herhaling van je rugklachten bij Fysio Boerkamp
Ik voel mijn rug de hele dag

Bij veel dagelijkse handelingen heb je last van je rug, dat begint ’s morgens al bij het opstaan. Je wil hier vanaf en wel zo snel mogelijk.

Rugpijn is erg lastig

Ruggen zijn best wel sterk, maar worden  ook zwaar belast in het dagelijkse leven, dat kan wel eens te veel worden voor een rug. En als die rug dan eenmaal overbelast is, is hij flink verzwakt en merk je pas hoeveel je hem gebruikt. Eenvoudige dagelijkse dingen als bukken, zitten of lopen en staan gaan ineens ook niet meer vanzelf.

Als je rugklachten niet met een week vanzelf over zijn is het verstandig contact met ons op te nemen.

Een behandeling en begeleiding op maat

Bij Fysio Boerkamp luisteren we heel goed naar onze patiënten. We willen om te beginnen een goed beeld krijgen van je rugklacht op dit moment en hoe je rugklachten ontstonden. Naast lichamelijk onderzoek kijken we goed naar je dagelijkse werkzaamheden, hobby’ s en sporten en de invloed daarvan op je rug. We behandelen je rug en stellen een zorgvuldig oefen- en trainingsprogramma voor je rug op. Rugscholing, beschermende- en trainingshulpmiddelen voor thuis  en E-learning zijn onderdelen van ons programma Snel Herstel bij Rugklachten.

Wacht niet te lang, maar kom langs

Als je te lang met je rugklachten door blijft lopen, wordt het er vaak niet beter op. Het is verstandig snel te weten wat je wel en niet moet doen met je rug.

We helpen je graag hierbij.

Bel ons of vul het contactformulier in, dan helpen we je graag.

Iets niet duidelijk

Over je 1e afspraak of heb je een vraag? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag.